Outfit: hestejenteguttehestehettegenser

Mot slutten av året viste det seg at vi hadde en del penger igjen i klassekassen vi ikke visste hva vi skulle bruke til, så vi bestemte oss for at vi skulle lage oss hestehettegensre. Vi fant ut at alle i klassen kunne få lov å designe hver sin, så jeg gikk for en svart genser med «Hest i fokus 13/14, Øyvind og Jotun» på baksiden og dette fine motivet på forsiden:

Har strengt tatt faktisk ikke falt av hesten ennå, men har funnet ut at bildet kan sikte til en gang jeg hadde ridetime på en fjordhest som var i bøllehumør hele ridetimen, og til slutt like godt bestemte seg for å bukke meg av. På en eller annen måte klarte jeg å lande på hesteryggen, foran salen, og klarte å få samlet tøylene og karet meg tilbake i salen. Fikk hettehestegenseren min før alle de andre i klassen, så har gått rundt med den og vært sjeleglad og kanskje gjort de andre i klassen litt småmisunnelige. Guttene har rangen, viser det seg ;p.

Begynner for alvor å gå opp for meg at året praktisk talt er omme, nå driver vi og vasker ned skolen og rydder ut av rommene våre, og i morgen skal vi ha vår siste dag i stallen, med avslutning og klassebilde. Blir sikkert kjempekoselig, og gleder meg som en unge, men blir tøft å ta farvel med de andre på gården, både de med to og fire bein. Ikke mye som skjer ellers, denne uka har vært en slags «avslutningsuke», så mye av tiden går med til oppsummering, feedback til ansatte, og rydding og vasking. Vi har i alle fall fremdeles valgfag, så har fått en siste slåballkamp på fotballbanen. Møtte opp med litt blandede følelser, men endte opp med å ha det kjempegøy. Avsluttet dagen med peiskos og Axis and Allies med en venn, og kjente at livet var godt🙂.

2 kommentarer om “Outfit: hestejenteguttehestehettegenser

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..