España, dag fire: jeg har ridd en kongelig hest

Noen ganger strekker liksom ikke ord til. Vi hadde ridd i fire timer og ble spurt om hvordan det var, og ord som «incredible», «fantastic» og «amazing» strakk liksom ikke til.

Vi hadde hatt oppvarming på den lille ridebanen på ranchen, og Giles tildelte meg en «kongelig» hest som hadde en far som hadde vært i det spanske militæret. Hoppen, som lød det lovende navnet Tormenta, var høyreist og stolt og hadde et brennmerke som skulle bevise at hun faktisk kom fra en slekt som hadde tjent sitt land. Etter at vi hadde blitt kjent med hesten og fått varmet opp bar det opp en bratt, bratt bakke til hovedveien, og så var det bare å gi seg hen til ubeskrivelig vakre Malaga.

Vi red på trange veier gjennom koselige nabolag hvor folk hadde inngjerdede hager med frukttrær og hvor det virket som om absolutt alle hadde hund, opp på åser med fantastisk utsikt, vi krysset elver og red gjennom skogholt. Vi traff andre som var ute med hestene sine, vi så talløse regnbuer over fjellene, og vi red forbi en mann og et barn som gikk med lange stokker og over et dusin små hunder løpende løs rundt seg (jeg prøvde å telle dem og mistet tellingen på 16), og selv om bakken fremdeles var for våt til at vi fikk gallopere, fikk vi travet til vi var stive og støle og det gjorde vondt å sitte i salene, og vi var ute i godt og vel fire timer.

Den andre ridegruppen på vei ut på tur!

Som oftest når vi er på ridetur vil vi ikke at turen skal ta slutt, men i dag gledet vi oss bare å være hjemme igjen når turen gikk mot slutten. Kom tilbake samtidig som dem som hadde ridetimer, og så var det bare å slappe av og hvile kroppen resten av dagen, kun avbrutt av middag og en kort tur på byen med tre fine fra klassen utpå kvelden.

Fikk ikke tatt bilder fra turen, for vi tok ikke «bildepauser» og jeg ikke turte ta fram mobilen «i fart» fordi jeg aldri visste når Giles skulle be gruppen gå i trav, men har lånt noen fra Google Earth’s Street view fra området vi var i 🙂.

Et av mange utkikkspunkt i løpet av turen

Overfor dalen der vi ble innkvartert 🙂

Elven vi red langs, og også fikk krysset mange ganger 🙂
Selvfølgelig finner jeg bilder av ryttere på tur når jeg loker rundt i Street View i Malaga!
Beklager forstyrrende lykestolpe ;p

Er det en ting Malaga kan, så er det frukt og åkre — og vakre små hvite hus 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..