Plutselig var man tilbake igjen

Plutselig satt jeg på hybelen igjen. Vi har gledet oss til spaniaturen en evighet, telt uker og dager, planlagt og sett på nettsider og lagt planer, og nå er jeg tilbake på skolen, full av inntrykk og opplevelser. Jeg har lært masse nytt om riding og hest generelt og er stappmett på fantastiske opplevelser, og jeg føler vi vokste som klasse av turen. Stedet der vi bodde var drevet av folk som var både kjempekoselige og kjempedyktige, og vi møtte en gjestfrihet uten like, og Coín var et fantastisk lite sted. Skal definitivt tilbake hit!

Hadde ikke med laptopen til Spania, så bestemte meg for å føre reisedagbok istedenfor, og «føre inn» innleggene på bloggen nå som jeg er kommet hjem. Så fremover blir det mest sannsynlig en del «dag for dag»-innlegg, så snart jeg får igjen kreftene og får overført bildene fra mobilen.

Godt å være hjemme igjen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..