En hests dagbok: gøy med mennesker!

Hver dag kommer de tobeinte ut med trillebårer og greip for å leke på utebeitet vår. Dette synes vi hester er kjempekoselig, og som gode flokkdyr er vi selvfølgelig med på leken. Her er en kortfattet guide til samspill med mennesker som møkker:

 

1. trillebåra er det mest fascinerende dingsen i verden. Den er så forunderlig at det ikke er måte på hvor lenge vi kan stå og se, snuse og slikke på den! Plasthåndtakene er dessuten kjempegode å tygge på, og det å velte leketøyet er det aller gøyeste vi hester vet om! Her er det om å gjøre å å velte trillebåra på en så kreativ måte du kan finne på, og å få sterkest mulig reaksjon ut av menneskene rundt deg.

2. la aldri sjansen gå fra seg til å stå i veien, gjerne flere i lag. Aller helst plasserer du deg eller ved inngangen til stallen, slik at du både står i veien og får sjansen til å leke tidløse «om å gjøre å komme seg lengst mulig inn i stallen når noen skal ut»-leken. Kommer det et menneske for å jage deg bort, vet du at du har funnet et godt sted å stå. Da gjelder det å begi seg tilbake dit så fort som råd er, for eksempel så fort mennesket snur ryggen til.

3. blir du jaget bort fra trillebåra, så still deg opp i umiddelbar nærhet og vent på en ny sjanse. Det er utrolig hvor fort du kan velte leketøyet om du bare kjapper deg frem! Setter mennesket trillebåra inntil en vegg, tar du for eksempel det ene håndtaket i munnen og vipper den over. Husk poeng for kreativitet!

4. er menneskene ferdig med å leke og på vei bort med trillebåra, kan du begynne å gjøre rare hesteting. Gi deg for eksempel til å gnage på veggen til stallen. Da stopper de opp for å ta bilde av deg.
Ha det gøy!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..