Stille

Du vet det er folkehøyskole du går når du savner folkene dine etter bare én dag borte fra dem😉! Satte meg på toget fra skauen med en drøss andre på fredag og har tilbrakt første dag av høstferie i Bergen med å gjøre på absolutt ingenting, og kjenner det er en utrolig overgang å dra fra å nesten bo oppå andre mennesker i internatbygg og ha fag og aktiviteter med dem så og si hele dagen, seks dager i uka, til å ha det helt rolig og stille rundt meg, og ikke bare kunne gå ut døra for å treffe venner og finne på ting. På folken er det alltid noen å sende en melding til, om du ikke bare stikker bort på røykehjørnet og setter deg med folk og begynner å skravle, eller blir med på brett- eller kortspill på fellesrommet eller i peisestua.

Tre fine 😉

Er ufattelig at halve høstsemesteret er borte allerede, og føler at året går så altfor fort! Sitter på en måte både med en følelse av at jeg nettopp har begynt på skolen, og av at jeg har gått der en evighet. Du kommer så utrolig tett innpå folk på en folkehøyskole, vi lærer hverandre å kjenne så utrolig godt, både i forhold til personlighet, fortid, og ting forskjellige sliter med, og det er vel derfor du får følelsen av at du har kjent alle kjempelenge.

Er tøft å tenke på at vi plutselig bare skal spres for alle vidder igjen allerede i mai, men kommer jo til å holde kontakten med de nærmeste i tiden etterpå. Tror det blir «ny start» i Trondhjem på meg etter folkehøyskoleåret, blir nok å bygge opp arbeidserfaring en stund før jeg eventuelt finner ut hva jeg vil studere videre i fremtiden. Men i mellomtiden har jeg mange måneder foran meg med hest i fokus på verdens fineste gård!

En kommentar om “Stille

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..