PBS Circus

Tenkte jeg skulle skrive om en dokumentarserie som jeg har falt for. Har sett en del på Frontline-dokumentarene til den amerikanske TV-produsenten PBS, og oppdaget at de har laget en doku-serie om et omreisende sirkus i USA som heter Big Apple Circus og holder til i Walden, New York. Serien går, eller har gått, på Discovery, men jeg begynte å følge med på den på nettsiden til PBS.

Maste på stakkars klassen min hele året om at vi måtte se denne i peisstuen en dag vi ikke hadde trening, men da vi endelig skulle se den og jeg gikk inn på PBS’ nettside, fikk vi opp at den «ikke var tilgjengelig i vårt område». Prøvde å kjøpe den på DVD tidligere i år, og fant ut at den bare kunne bestilles i Nord-Amerika. Har prøvd å se den på PBS sin nettside flere ganger siden da, og i kveld hadde de endelig løsnet på tøylene og «sluppet» den for oss nordmenn. Anbefaler alle å begynne å se denne serien, selv om dere foretrekker nysirkus over tradisjonelt sirkus.

Se første episode, «First of May», helt gratis her:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..