Liten heads-up: Cirkus Cirkör kommer til Festspillene i Bergen!

Plakat for forestillingen, fra en dørpå Cirkus Cirkör.
Eget bilde.
Plakat for forestillingen, fra en dør på hos Cirkus Cirkör.
Eget bilde.
Tenkte bare jeg ville opplyse om at Cirkus Cirkör, det største nysirkuset i Skandinavia, kommer til Bergen under Festspillene og viser sin forestilling «Wear it Like a Crown», basert på den berømte sangen av samme navn. Har ikke sett stykket/forestillingen ennå, men det handler om en gjeng mennesker med forskjellige nykker og talenter som alle er ensomme og venneløse, og som på forskjellige kreative måter prøver å finne sammen på. Må nesten gjøre reklame for dem når vi har vært og besøkt sirkuset deres og læreren vår (så vidt jeg forstår) har vært elev hos dem ;).
Traileren ligger på YouTube:
Er kjempegiret på å se denne forestillingen, og anbefaler sterkt at du vurderer å stikke innom, spesielt hvis du aldri har sett en nysirkusoppsetning før, og vil se sirkus som du aldri har sett det før! For dere som er opptatt av sirkusdyr er hele forestillingen garantert dyrefri;)!
Forestillingen varer i utrolige to og en halv time (inkl. pause), og vil du vite mer kan du gå hit! Snakkes på Festspillene!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..